Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fula ankungen

Ser ner i vattnet
Ser spegelbilden
En ful sak ser på mig

Lång och ranglig
Klumpig och ful
En droppe bryter bilden

En till bryter ytan
Det är tårar som rullar ner
Ner för kinden dom strömmar

Spegelbilden på den fula
Dom som vattnet reflekterade
Det var jag

Den fula Ankungen
Kommer jag någonsin
Att få veckla ut mina vingar

Kommer jag alltid att vara såhär
Kommer jag någonsin
Bli den vita svanen?




Fri vers av _bonito_
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-12-22 15:51



Bookmark and Share


    _19900228
du är redan en vit svan
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_