Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden du sa

Orden du sa
Klingar fortfarande i mina öron
Som den vackraste musik man aldrig stänger av

Orden du sa
Sitter fastbrända i mitt hjärta
Som en spricka i en sten som alltid kommer att finnas kvar

Orden du sa
Följer med mig vart än jag går
Som vinden som blåser och smeker lätt förbi

Orden du sa
Kommer jag alltid att minnas
Tillsammans med dig och våra stunder




Fri vers av _bonito_
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-10-17 14:52



Bookmark and Share


    _19900228
vacker...
2005-10-19

    L.I.E
vackert, du har lyckats!=)
går inte o säga mer, en dikt som berör.. fiint!
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_