Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är Perfekt

Jag är hög på en drog
En kärlek jag inte kan förstå
Jag rider på en våg
Mot en kärlek jag aldrig kommer att nå
Om jag ändå såg
Att det är en kärlek jag aldrig kommer att få

Jag ser på dig
På den vackraste människa jag sett
Du ler mog mig
Och allting känns lätt
Men snälla säg
Känner jag verkligen rätt?

Hur vet jag hur du känner?
Vad om jag tror fel?
Varje gång du rör mig vet jag att jag mig spänner
Och hur jag blir alldeles stel
Och jag vet hur kinderna bränner
Men vad om allt är ett spel?

Vad om du inte känner som jag?
Jag känner nog mer än du
Vad om du inte blir svag?
Som jag blir när du rör vid mig nu
Vad om min kärlek bryter mot en lag?
Men inget är perfekt, eller hu?




Fri vers av _bonito_
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-11-23 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_