Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet tillsammans

Vi satt och pratade.
Så som så många gånger förr.
Pratade om livet, kärleken och döden.
Ja, och alla missöden.

Du sa: \"Håll om mig så tar vi fallet tillsammans.\"
Jag såg på dig, du log.
\"Men om jag håller om dig, då kommer jag aldrig att släppa taget, även om du vill.\"
Dina ögon strålar till.

\"Det kanske du inte behöver,
Håll om mig och jag lovar att alltid vara vid din sida.\"
Jag känner hur hela mitt hjärta värms upp av orden.
\"Jag lovar, jag kommer aldrig att släppa dig,
ty du är den enda för mig.\"




Fri vers av _bonito_
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-10-22 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_