Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När änglar sover


Det händer att jag ser dem gråta,
änglarna
Då vill jag vagga dem
i Karlavagen
och låta dem slumra i ro
Under stjärnklar mantel
vill jag sjunga för dem,
och kalla dem vid namn

I vattenspeglar har jag sett
deras skönhet
och deras bländande sken
men likväl blir jag ensam på kvällen
Det må vara så att
jag låter lampan vara tänd
För även när änglar sover
är natten mörk




Fri vers av Mathias
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-05-21 22:45



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Oj..vilken vacker och söt poesi..

'Det händer att jag ser dem gråta,
änglarna
Då vill jag vagga dem
i Karlavagen'

*Njuter*
2006-01-14

  madinsane
ååå.. du är magnifik.. alltid!


du får vagga mig i karlavagnen närsom..
2005-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Mathias