Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion av skönhet


Visst ska vi ha ljus!
sade han mjukt.

Mörkret skapar en illusion av skönhet.
sade hon med nedslagna ögon.

Jag vill inte ha några illusioner,
jag vill ha dig precis som du är.
sade han med ett leende.




Övriga genrer av Piraya
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 18:14



Bookmark and Share


  Sadhistory
Bokmärker den här för den här var alldeles i min smak, helt sagolik skivet utav dig.
2008-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Det var väl en härlig proklamation!!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya