Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhoppningsvis...


Uppsprickande

 

Blåtonad strimma;

himmelen spricker nu upp

 

- ljusnande tider




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-11 11:30



Bookmark and Share


  aol
härligt
2008-01-11

    Maria Malm
Hoppfullt och vackert.
2008-01-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Tänk om alla människor kunde praktisera dessa vackra rader, då tror jag verkligen på en ljus framtid - för alla!!
Underbara rader/B
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Glädjefyllt!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP