Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig


Jag ser dig
du som gömt dig
i mörkret
under bron

som nånstans därinne
fastnat i en illusion
skräckslagen
hindrad i din passion

Jag ser dig
du som aldrig fått möta nåd
vars tillvaro hängt
på en skör tråd

du som kämpat
för att försvara dig
med näbbar och klor

Du är
kärlekstörstande
tillitsbristande
men jag säger dig
det är inte som som du tror

Fullkomlig kan du aldrig bli

Ta emot sanningen
att du duger som du är
att du är älskad
i dig är det inte svårt att bli kär




Fri vers av Marreb
Läst 482 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-11 14:38



Bookmark and Share


  Agnes
Så otroligt fin och välformulerad. Skulle kunna vara ämnad åt en älskad men likväl en syster eller medmänniska i allmänhet.
Inkännande, innerlig och ömsint stark på samma gång.
2008-01-14

  Jojo
En jättefin text. Den blev jag glad av.
2008-01-11

  Åsa Gustavsson VIP
Vilken ljuvlig förklaring av kärleken mild och stark.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb