Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över vida vatten

Över vida vatten
andas vindens bud
blåser genom natten
smeker mänskohud

Innerliga vågsvall
slår mot ändlös strand
ropar i ett stjärnfall
lämnar spår i sand

Söker den som lyssnat
bortom hjärtats slag
löser den som tystnat
efter andlös dag

Genom allt som andas
ropar vindens ord
dag som sakta randas
dukar himlens bord




Fri vers av korpfjäder
Läst 635 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2008-01-12 20:48



Bookmark and Share


  aol
så hoppfullt vacker
2008-02-20

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
Skön godnattdikt.
2008-02-18

  micke marin
Hoppfullt!
Det liksom susar runt en vind och söker,
och bara finns där.
2008-01-19

  drakbruden VIP
Du är mycket duktig och texten griper tag i mig och slår an!
2008-01-12

  Michaela Dutius
Mycket vackert
2008-01-12

  Lyckohäxan Enediel
Snyggt!
2008-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Enormt!!!
2008-01-12

    Mickey Blue Eyes
Härligt skrivet (och coolt nickname!)
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder