Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händer



Överallt
dina händer
Blåser kallt
vinden vänder
Skriker skräck
allt är slut
Ljuset släckt
kommer inte ut

Bortom allt
dina händer
Tusenfalt
det som händer
Elden släckt
ljuset slut
sömnen väckt
kommer inte ut

Ingen tröst
dina händer
gyllne höst
vinden vänder
Frosten tar
allt förött
Inget svar
livet redan dött

Öde land
dina händer
himmelsrand
nya stränder
Du är allt
bortom död
Hjärtat kallt
tänder andens glöd






Fri vers av korpfjäder
Läst 536 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-13 00:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Marvellous!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder