Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan är en frostros


Längtan är en frostros
en blomma på mitt fönster
andedräktens ögonblick
frusen tid i ljuset

Bruten ros mot kylan
ett tecken undan sorgen
andedräktens verklighet
väntande i ljuset

Doftlös ros av längtan
en bruten stjälk av kärlek
andedräktens enda mål
fruset ord i ljuset




Fri vers av korpfjäder
Läst 602 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-13 01:12



Bookmark and Share


  soldis
oerhört vackert...
Kramis <3
2008-01-13

  drakbruden VIP
Jag berörs av den här. Väcker mycket bilder. Otroligt vacker!
2008-01-13

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker!
Applåd
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Inspirerande vackert!

\"Vinden på vidderna, vinden på vidderna vill ha dej...\"

(U Lundell)
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder