Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
famöst skaboröst ska ju limericks vara...men sånt vill jag läsarn bespara...


08; limericks; 02



en kärvänlig bondmor från Vängen
hon fick aldrig nog uti sängen
så husbond han tog
sitt bohag och drog
så allt hon har kvar nu är drängen




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 584 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-01-14 19:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillas :)
2014-05-08

  lodjuret/seglare VIP
jag baxnar
låter litet som han\'s alf
red sson
2008-03-14

    Stormöga
hehehe...så kan det gå:o
2008-02-04

    Nattviol
hehe...
säger bara.. hehe!
*ler*
2008-01-28

    Maria Persson
Jaa...det gäller att ta för sig av det goda
2008-01-19

    Noomi
hihi.. kul...
men det är väl inget fel med drängen..
2008-01-18

  Marita Persson
Där satt han!
2008-01-17

  KristinaE
.. härliga små skrattvänliga skatter!
2008-01-15

  Patrick K
hahha underbart!!
2008-01-15

  © anakreon VIP
En utmärkt poet benämnd Berk
till läsarna sade: Bemärk
att min omskrivna tös
vill ej vara skabrös:
Hon har kyskhetsbälte i sin särk!
Carl-Erik
2008-01-15

  Jessica Ebbesson
:)))
2008-01-15

  Inkarasilas
Hehe bättre då, var nog mer fart på drängen än den sk karln, *host*
2008-01-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha... Helskön!
2008-01-14

  Cris
Mycket bra flyt i Limericken.. hög klass.. bra vändning!!!

Kalas!! *****
2008-01-14

  Dessie 35
Haaaaa KUL mycket bra =)
2008-01-14

  Madjori
Humor! Humor! Humor! Älskar det...Bravo!
2008-01-14

  aftermath
mustigt och fint som det ska vara!
2008-01-14

  Måna N. Berger
En förlupen bonde från Vängen
blev svett av att släpa på sängen
så han gick tillbaka
till sin hulda maka
och slängde istället ut drängen!
2008-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Utan bohag, på
golvet, får då bli tag,
vilket kan ge, kallt drag
2008-01-14

  Maria Zena Viklund
haha, snyggt rimmat!
2008-01-14

  isabel louise
haha..ja det kanske inte var så dumt, fast det beror ju på drängen :)
2008-01-14

  glittertindra
haha!! ja.. drängarna kanske inte var så tokiga ändå... :)
2008-01-14

    Maria Malm
Ler..hon kanske bytte upp sig..
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk