Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvar


nu har du hållit
ett av dina tal
försvarar dig ständigt
din gardering är total

dags att sluta upp
med att förklara
våga släppa taget
och bara vara




Fri vers av Marreb
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 13:02



Bookmark and Share


  Burn
helt rätt, så det är det du gör just nu du då...?
2008-01-22

  Rosmarin
många vet nog inte hur man gör för att bara vara?
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb