Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

08; limericks; 05



en omtänksam kvinna från Ven
hon cyklar med korsade ben
för se männen blir kåta
om dom skymtar min våta
och min sadel är smekfull och len




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 510 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-19 16:14



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
DU rolllllig !!!!!!!!!!

+++++
2013-11-11

    Noomi
hihi.. vem har sagt att det är tråkigt
att cykla.. underbar..
2008-03-17

  lodjuret/seglare VIP
jag önskar jag vore en sadel
så len så utan all tadel
där sitta o skumpa
kunde skönt var rumpa
båd bondfru, präst o adel
2008-03-14

    Stormöga
hahaha...denna var SKITBRA!
2008-02-04

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hihihi
2008-02-02

    Nattviol
vem kan cykla utan
att skratta efter att
ha läst denna??
*S*
2008-01-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha... du är riktigt tokig du!
verkligen skrattande text!
2008-01-27

  Novemberblomman
Jag såg en karltokig dam cykla med kjol ofta som barn....jag såg henne då jag läste denna :-)
2008-01-20

    Lena Nilsson
En gubbsjuk poet ifrån Smålann’
Blott fräckisar hitta han på, han
En syn medeltida,
på Emma och Frida,
när Limerik-andan föll på han!
2008-01-20

  Inkarasilas
Oho! Saddle on cowboy, eller något sådant, jag fnissar glatt :))
2008-01-20

  Madjori
Hahaha...där satt den :-)...Är du inte rädd att cencueras *L*
2008-01-19

  Dessie 35
Hiiihhiiaaa Du är bara bäst på sådana här\"\"=)
2008-01-19

  aftermath
aj, den fick du till!
2008-01-19

  Aida*
Rolig och intressant
2008-01-19

    Maria Malm
Men å så besvärligt att cykla med korsade ben..hehe
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk