Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En allomfattande nolla, fast utan efterföjande etta


Thomas Di Leva,

jag är ju som du,
fast en inverterad Di Leva:

helt fel, fast på ett helt fel sätt

Du får Rymdblommor att spira
med din galna kosmiska kärlek

Hos mig dog den nyinköpta Yuccapalmen
efter tre dagar i en patagonsk parasitsjukdom

Den enda gång som jag sjunger
är när Fröken Höger drar i läderveken
varje kväll innan jag somnar
och låter säden förspillas på lakanen:

Vi har baaara varandra, vi har bara varandra


Mitt namn ska vara Thomas Di Döda - Naked number Zero




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 734 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-15 18:33



Bookmark and Share


    Trast
Humoristisk dikt som sträcker sig in i en poetisk rymd.
2008-01-17

  Pulsatilla
Tralla trallaaa trallaaa... =D
2008-01-16

  Sanningsägaren VIP
*nynnar med och drar en vals*
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna