Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du se det framför dig

en natt drömde jag om Amanda jenssen. hon sjöng en helt fantastisk låt som jag lyssnade på på youtube. Hon betonade vissa ord i drömmen. Den här texten är skriven med henne i åtanke. Inte hon som persson, utan om jag vore kompositör skulle den vara skriven för hennes skiva.

 

Kan du se det framför dig

Molnen sveper förbi under månen

Frosten griper tag om det gula gräset

Men det är långt till stan

Jag går där i mina tankar

Kan du se det framför dig?

 

Min andedräkt blir vita moln

Luften är kall och klar

Jag går som i min egna värld

Du finns där i mina tankar

Kan du se det framför dig?

 

Vi möts, vi säger inte så mycket

Plötsligt är vi i varandras armar

Vi tar på varandra, vi kysser varandra

Parfym och åtrå

Jag ska berusa dig med mina ögon och rakvatten

Kan du se det framför dig

 

Jag går den lilla gångvägen fram genom skogspartiet

Jag känner en kraft som tar tag i mig

Något smeker mig, något frestar

Jag tror att den kraften vill ha mig

Kan du förstå?

Kan du se det framför dig?

 

Stjärnorna känns så avlägsna

Vem behöver stjärnor då djupa tindrande ögon är så himmelska

En själs sfär är så oändlig

Jag är så medveten om vad det är för energier som är i rörelse i kväll

Jag vet vem jag är och ja jag vet vad jag utstrålar

Kärleken gör dig blind men kan du se det framför dig?

 

Dina röda läppar, dina varma händer efter att du serverat te

Ditt liv tycks fyllas med katter

Din kropp som andas nära min

Och du är så läcker under

Levande ljus på ditt sängbord

Ja jag kan se det framför mig

 




Fri vers av PPQ
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-15 19:48



Bookmark and Share


  Samsana
Ja, jag kan se det framför mig hur klart som helst, igår idag imorgon. Du kommer alltid att finnas där en bra bit från centrum med skogen som granne och stjärnorna till tak. Din värld är din som min är min. Båda lika bra eller dåliga men kan sammanstråla.
2008-01-31

  Laijza
Jisses, ja bra!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ