Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdskepp

en god vän var på besök i helgen. vi kollade rymdlego på tradera. Plötsligt slog det mig hur ballt rymden var under en period, stjärnornas krig, månlandningar, Teds sattelit. ballast var ju naturligtvis laser. Då dök den här texten upp. det fanns ett himla ballt rymdskepp i lego by the way.

 

rymdskepp

Jag är glad över att få träffa dig

Jag är glad för att jag tvingas minnas och finner glädje i minnen

Ja jag tror nog du finns hos mig

Universum är stort, men oändligheten är dina vackra sinnen

 

Strävar du efter att vara till lags kryper du frivilligt in i en bur

Våga vara lite värme då världen drabbats av en köldknäpp

Kom följ med mig i kväll, vi tar oss en tur

Välkommen ombord på mitt rymdskepp

 

Det är bara universum, precis som kärleken inne djupt inne i dig

Vi behöver ingen rymdsköld

Jag såg hur du gjorde och jag ville också öppna mig

Där vi två vilar i natt finns ingen köld

 

Man minns inte hur livet började, man vet inte när det tar slut

Med stolthet ska du bära din höga hatt och din käpp

Gå genom stan klädd så en söndagsmorgon, våga sticka ut

Gå raka vägen hem till mig så tar vi en tur med mitt rymdskepp

 

Historien börjar inte nu, den bara fortsätter, det är 2003 inte år noll

Du är så fin, jag förstår att du är älskad, man älskar din själ

Du älskar så fantastiskt, klart de vill nå dig från alla håll

Vi kan låtsas, att låtsas är att älska, vi leker herrskap och träl

 

Kan du njuta av att kvävas under kärleken då den rinner ner i din hals

Kan du slicka smaken från din älsklings kärlek på din läpp

Släpper du inte in på ett sätt som ingen berättat om kan du inte älska alls

Universum är fyllt av kärlek, välkommen ombord på mitt rymdskepp

 

Ultravioletta läppars leende skapar slängkyssar som slungas genom universum

Din kropp är så verklig i mina händer då jag rör vid din nakna hud

Jag försöker få din kärlek att skölja över mitt ansikte och sippra in i min mun

Och du får kalla det för gudomlighet, jag har inget behov att förkasta någons gud

 

Vi är alla vatten, på mars har man hittat is

Drömmar är att se en metropol där rovdjuren härskar över sin step

Man är oförstörd och det är styrkan i att vara novis

Du behöver ingen rymddräkt, kom ombord naken i mitt rymdskepp

 

Dina ögon är din själs livmoder, dina tårar är fostervatten

Dina skratt är en förlossning och din tystnad är en orgasm som du inte beskriver med ord

Och du kan komma vid nio så reser vi till stjärnorna i natt

Avgränsa oss inte, vi älskar det lilla, men ser det stora, som att universum kramar vår jord

 




Fri vers av PPQ
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-16 11:05



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Läser den lite lekfullt men finner en otroligt vacker berättelse träda fram. Snyggt minst sagt.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ