Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stand-by


står på stand-by
och blinkar
har inte tålamod
att bara stå

det är något som
mig sinkar
måste få grön gubbe
innan jag kan gå




Fri vers av Marreb
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-01-18 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb