Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst, blyg och tillbakadragen

Ilskan kokar, hatet stärks
Jag vill skrika, men tiger
Jag vill gråta, men håller tårarna tillbaka
Jag vill slåss, men gör det inte

\"Tyst, blyg och tillbakadragen\", bedömningen av alla lärare sen första klass
Jag har blivit den alla tror att jag är
Jag har blivit någon jag egentligen inte är
Jag har blivit ett tomt skal

Falska leenden
Tomma blickar
Framtvingade skratt
Min vardag

Sminkning jag ej orkar med, bara för att andra ska tycka att jag är fin
Ångest över vad jag ska ha på mig på morgonen
Undrar jämt vad för frisyr som är modern
Mitt dåliga självförtroende

Jag ser folk som tittar snett på mig
Jag hör folk som talar illa om mig
Jag känner folk som kastar saker på mig
Men jag gör inget
Mitt samvete

Sorg, ilska, hat och raseri
Jag håller allt tillbaka
Bara för att andra ska slippa obehagliga situationer
Min feghet

Jag tänker alltid på andra, vad dem tycker och tänker
Lägger inte en tanke på vad jag själv vill
Snart kommer jag att få ta konsekvenserna

Mitt liv




Fri vers av Creativity
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 21:34



Bookmark and Share


  Novemberrus
Känns igen alltför väl..
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Creativity