Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mask i ett äpple

Ett moget äpple
Faller från trädet
Det ligger där länge
Hela vintern
För ingen ville ha det

På våren är det brunt och skrumpet
Det luktar illa
Ägaren av äppelträdet kastar det
I komposten
För ingen ville ha det

Där ligger äpplet kvar
Det förmultnar långsamt
Det ligger kvar orört
För en mask var i det
Och ingen ville ha det




Fri vers av Creativity
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-01-23 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Creativity