Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lusten, den gäckande lusten


De små rävarna mot snön

 

  

De små rävarna

fånga de små rävarna

och lägg deras långa svansar

mot snön

 

spåra dofterna

de lustfyllda små hyndornas parfymer

och samla deras blickar

mot himlen

 

 

De små rävarna i lustgården

se hur de leker i månen

och dra deras smidiga kroppar

mot ljuset

 

 

men glöm inte korparna

de svarta korparna

mot snön




Fri vers av korpfjäder
Läst 645 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-18 22:23



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Du har gåvan!Du kan verkligen fånga en med dina ord!
2008-01-18

  Bjarne Nordbö
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=543309
Kunde inte låta bli... snygg text.

2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder