Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man bjuda på en halvrutten harskank?




Hund och människa

Att gnaga på en hartass
i flera timmar
skala bort varje hårstrå
liderligt snaska på senorna
och njuta av knastret
när benpiporna krossas

Att läsa en kvällstidning
i flera timmar
frossa i skjutna skolbarn
njutningsfullt tillbakalutad i soffan
och njuta av bilderna
på alla som flyr undan våldet

Och när nattens mörker faller
en stjärnlös natt
ska allt det som njutits bli bilder
som drömmar
jagande efter harpaltens vålnad
och alla de som flyr undan våldet

 

 

 

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-19 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder