Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Janus sång

längtans växande
ingivelse
söt bitterljuv

resa till närhet

saknadens omedelbara
expansivitet
tomhet skarphet

avsked till intimitet

singularernas
åtskillnad och klagan

Janus kluven
till sin natur
hel i sin form

blickar samtidigt
skriver fullödigt
vidare på

sången om dyaderna





Fri vers av J A Nicander
Läst 602 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-20 14:45



Bookmark and Share


  Don Michael
Abyss

nästan

Tagen ja.

Vet inte El Rico vad "dyaderna"
är för nåt? Det vet väl alla!
2008-10-22

  Nina V A
Så blickar januari både i forntid och framtid, lindar sin tonart omkring våra skepnader och de våndor vi ikläder oss i, från månvarv till skottår med sina två ansikten, och - ok nu flummar jag loss som fan men januaris sång kommer ur singularis mörka, din skönstämda text brings ut out. Bra!
2008-01-20

    Cajsa
Bra skrivet
2008-01-20

  issac.a.m
vackert..
2008-01-20

  Lyckohäxan Enediel
Vackra rader med en härlig mild ton :)
Snygg skapelse ;)
2008-01-20

  Sanningsägaren VIP
gillar denna mycket
det kluvna
skulle kunna kallas för
Simmels nynnade också;)
2008-01-20

  Michaela Dutius
längtans växande ingivelse - vilken underbar början-och fortsättningen berör.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander