Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden i henne


så, hon fann styrkan. klamrade sig kvar i en sista gnista hopp.
i hans mörka ögon såg hon klart, de röda trådarnas färd.
i hans ögon såg hon sig speglas, mer levande än död.
men färgen i hans blick, kanske bleknar. trådarnas färd,
suddas ut. och tystnaden överröstar henne åter.




Övriga genrer av KatastrofKatt
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-05-24 11:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varför ligger den här för?
2005-05-29
  > Nästa text
< Föregående

KatastrofKatt
KatastrofKatt