Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykten

hon lämnar skändade handavtryck på väggarna.
hon lämnar djupa klösmärken på speglarna.
hon lämnar livet att vacklande dansa lina,
gungar i takt med blodfläckarna.
fjäderlätt är hon. som kvicksilver, flytande.
och hon vet nu hur hon ser ut
när hon ler.




Fri vers av KatastrofKatt
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-05-26 23:08



Bookmark and Share


    Agnieszka
dina ord träffar och känns
2005-06-13

    ej medlem längre
Katten det svänger om denna dikt... dina proslyriska texter är alltid mycket bra skrivna och innehållet är gripande...
2005-05-26
  > Nästa text
< Föregående

KatastrofKatt
KatastrofKatt