Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Tänk om…

Du skrattar åt mig
föder mig kontrollbehov
kväver min fria rätt att vara

Tänk om…

Du styr mig in i ensamhet
lämnar mig vaken om nätterna
tynger ner mig i evighetens tvivel

Tänk om…

Du slaktar min säkra yta
begraver mig i självfördömande
tar ifrån mig all tillit

Tänk om…

Du klampar in mitt i min sårbarhet
presenterar dig som Ångest
och skakar min trygga värld i spillror




Fri vers av Snufers
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 18:26



Bookmark and Share


    pretto
Vackert skrivet om ångest. Att våga möta det man är rädd för under trygga former skapar i längden mindre ångest och större känsla av välbehag och lycka.
2008-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Vem i hela världen kan man lita på?
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Snufers