Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tic Tac

Men jag vet inte vad jag ska göra

Tic tac. Det stressar mig
Trots att jag finner det spännande
Jag vill göra något
Bli något
Tic tac

Det spritter inom mig
Så mycket att uppleva
Stressar mig att leva
Och allt jag egentligen vill
Är just att skratta åt inget alls

Ett urval som blir till stress
Av aktiviteter så många
Att spontan glädjerus försvinner
i det totala sökandet efter
självförverkligande

tic tac
jag vill bara vara nöjd
men jag vet inte vad jag ska göra
allt måste ha en mening för att
verifieras
tic tac

sorlet av intryck
lämnar mig upprörd
stressad
upprymd
förväntansfull
svårtillfredställd

tic tic tack.




Fri vers av Snufers
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-06 19:51



Bookmark and Share


  aol
gillas en bra skrift
2010-06-09

  Matilda Linnéa Tinér
vackra ord
härlig uppbyggnad
och givande innebörd.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Snufers