Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksvän

Jag vill släppa fram morgonsolens strålar till dig

O koka ägg i fem minuter och trettio sekunder åt dig

O värma ditt kaffe kokhett i mikron medan mitt kallnar



Jag vill borsta mina tänder lika länge som du

O tvätta din tvätt lika varsamt som min

O köpa hem mat så att du kan bygga smörgås-slott



Jag vill dela mina förväntningar, rädslor och tvivel med dig

O få gå undan och skriva när jag behöver vara ensam

O sedan få komma tillbaka som jag är



Jag vill förvandla allt vårt allvar till lek

För att inte du ska behöva kalla mig BF

O för att du är så vacker när du skrattar



Jag vill att vi ska måla färg på vardagens gråa

Med små stunder som monopol o minigolf

O stora händelser som graviditetstest o hus



En kärlekstavla i sällsamma färger

Inte bara vitt, svart eller grått. Utan även turkos.

För att sådan färg gillar jag

O för att jag tror vi behöver nyanser




Fri vers av Snufers
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snufers