Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att inte tappa bort mig själv...


Rotfästningen av det som en gång var jag


Låter musiken ta platsen
av dina mentala slag

låter

den slå ner mig
som pålarna
kring en tom hage

där vild hästar

en gång sprang fritt




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-21 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris