Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citroner

En handfull citroner

smakar alla likadant

när de nuddar mina läppar

 

 

 

saknar,

ditt hår i mitt ansikte

 

 

 

tusen regndroppar

svider alla lika mycket

då de rullar längs min nakna hud

 

 

 

saknar, 

dina viskningar i mina öron

 

 

  

klarblå himmel så långt man ser

i mina ögon är allt grått

 

 

 

saknar,

dina andetag i min nacke

 

 

 

öppna fönster

i hela lägenheten,

jag ser bara

dörren du stängde 

 

 

 

saknar,

dig... 




Fri vers av Patrick K
Läst 416 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-21 19:36



Bookmark and Share


  Markattan
Väl beskriven saknadskänsla.
2008-01-23

    EMITSTI
Saknaden smakar verkligen olika för oss alla... Tack för vacker text:)
2008-01-23

  Lyckohäxan Enediel
Så fint...vackert och fullt av saknad...snyggt!
2008-01-21

    ~maria~
du skriver så jäkla fint min vän!lika fina ord som flyter på vackert som vanligt :)
2008-01-21

    ej medlem längre
patrik, jag gillar starkt! underbar text med bra flyt i! (:
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K