Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likmaskarnas kravlande...

Krama ur de sista tårarna ur mina ögon
Banka ur bloddroppar ur mitt döda hjärta
Spreja neongraffiti på min tunna näthinna
Strö de pulveriserade glåporden i mina djupa ärr


Bulta dina sista andetag till Metallica
Dånande volym i två hörselskadade öron
Peta försiktigt ut de söndersprängda trumhinnorna
Som mentalpsyket dem inåt drivit


Känn de sjukligt misstänksamma likmaskarna kravla
Sig sprattlande uppför din seniga hals
Anfaller strupen under kväljningarnas ljudlösa protester
Fallande igenom mitt ihåliga stämband




Fri vers av SvartaPantern
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 08:49



Bookmark and Share


  isidore
Känn de sjukligt misstänksamma likmaskarna kravla

Bra rad. Mycket bra dikt.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

SvartaPantern