Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av kardemumma

Månens före detta älsklingsbarn
Står i blåa lågor
Doftande av kardemumma

Kom nu älskling
Titta upp
Månen söker sin favorit
Någon att lysa upp natten
Vem passar bättre än du


Bada dig i dags ljuset
(Innan månen tar dig ifrån mig)
Ty solens strålar lyser
Mot det vackraste

I levande form




Fri vers av SvartaPantern
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaPantern