Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad identitet

Känslokalla blickar
Fräter sönder varje helhet
Tillhörande en orörd själ

Oskyldigt dömd
Till livstid

I sin egen kropp


Glädjen
Fångad
Mellan stålkäftar

Bortsprunget hjärta
Sjunger tyst
Mellan livets sista dagar

Ihjälsparkad skönhet
Doftande
Av kanel och kamomill


Förlorad identitet
Längtan
Efter en stjärnögd blick
Söker genom himlens alla stjärnor

Plåstrar ihop dina ögon
Ger dig luft under dina vingar av bly

Låt ingen ta ditt liv ifrån dig




Såsom jag gjorde med din identitet




Fri vers av SvartaPantern
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-02 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaPantern