Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets eviga fråga



skulle du någonsin kunna
älska igen
om du blivit släpad i gruset
och sviken alltför många gånger
att du för länge sen slutat bry dig




skulle du någonsin kunna
hata igen
om du känt kärlekens oändliga kraft
och vågat hoppa







Fri vers av paradoxal
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 17:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja på båda.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

paradoxal
paradoxal