Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröjan

Denna tröja som kallas livet, varför är du
alltid på avigsidan?

Hur jag än försöker få dig på rätsidan
så är sömmen utåt.

Jag försöker vända dig fram och tillbaka
hela tiden, men lik förbaskat så
syns lappen där bak.

På lappen står det vad tröjan består av,
hur den bör behandlas för att bevara den.

Problemet är att texten på lappen är på
ett språk som inte jag förstår.




Fri vers av miss.skorpion
Läst 803 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-23 21:29



Bookmark and Share


  aol
suverän poesi gillas verkligen
2008-02-03

  Anna Nickolausson
den här var bara för bra, inte tänkt på livet på det sättet förut
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

miss.skorpion
miss.skorpion