Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterkonstruktion



stoft

dammet virvlar utan mål

eller riktning

dansar utan musik

jag är stoft

knådad till en deg

en mänskodeg

men blåser du på mig

så virvlar jag också bort

som självhatande damm

i en missförstådd tornado

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-01-24 01:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
men om jag knådar till dig,
sväller du då och
blir uppblåst istället?

texten får
fyra nypor havssalt
för sin friska vind
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen