Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två kan bli en, en kan bli ingen, ensam är två, en eller fler.


Vi var två


Vi var två
i det där fönstret
som speglades
i natten

Vi var två
i den där drömmen
som dansade
oss vakna

Vi var två
i det fuktiga gräset
under trädkronor
större än livet

Vi var två
Vi var två
Det var då




Fri vers av bimbim
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-24 21:15



Bookmark and Share


    Komisarek
Fin dikt med mycket luft

Gillar den här
2008-01-24

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert poetat, om tvåsamhet i all sin finurlighet! :)
2008-01-24

  Bortklemad
Jättefint verkligen! Gillar den starkt!


mvh Oskar
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

bimbim