Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsliga signaler

Jag skickar ut signaler
du visar ointresse
men jag fortsätter ändå
jag vill att du ska se mig
jag kan inte släppa taget
förlåt för den jag är
förlåt för att jag finns
jag valde faktiskt inte att leva
men signaler verkar aldrig ta slut




Fri vers av Samira
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-05-25 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira