Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbit av livet

Jag orkar utan att orka
Att vara medveten om att ha så mycket hat i en
Att uppfattas på ett sätt som är fel
Men jag har ingen sköld som dig
Jag kan inte skydda mig från det folk säger

Någon som målat mitt hjärta svart vill inte sluta
Det är när man ligger där ensam då alla tankar överrumplar en
Både lyckliga och olyckliga
Att sedan tackla allt det ensam är tufft

Att se sig i spegeln och se en person som bara uppfattas av mig
Att inte kunna beskriva och beskrivas som man vill
Att inte livet går som man vill och att vara ensam

Att du inte ser trots att jag vinkar med vida händer
Du hör inte trots att jag skriker i ditt öra
du lyssnar inte trots att du ser tårarna rinna

Ändå fortsätter jag att ty mig till dig...




Fri vers av Samira
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-05-25 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira