Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min verklighet

Plattan kryllar av regnbågsögonbryn och goose-jackor
Du säger till mig \"tur att du inte är sådan\"
(jag kysser honom besinningslöst)
och börjar gå.
Han tvekar.
Vi går i en stad som vill liknas N.Y med Mcdonalds och nattklubbar för snygga människor.
Du får ett tuggummi under skon och jag kan inte hålla mig för skratt men du behåller din min
(varför ska han alltid va så seriös?)

Knarkare som flörtar med sprutor
och
fjortisar som frågar efter cigg
Överallt ljuder ord som abo och bree
Nästa Östermalms torg-

Jag vet att han vill ha ett normalt förhållande.
Ett förhållande som inte är hemligt.
(som om det är möjligt)
Jag tittar i hans blåa ögon och förstår vad han vill
Jag kan inte hålla mig för skratt.




Fri vers av Samira
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-05-25 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira