Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fredag i Sandarna

Med en öl från Danmark
i en ärvd fåtölj
framför den stora plasman
firade Johnny att det var fredag
Han var singel
sedan livets början
legat med kvinnor
några gånger
i fantasin
och sa sig vara modern
men kände sig ensam
den enda känsla han riktigt kände

Han använde kalsongerna
två dagar
tröjorna en vecka
och jeansen
tills de bytte färg
Hans lägenhet
gömde sig
för världen
bakom tjocka gardiner
och mänskliga murar

Lägenheten gömde Johnny
försvarade hans ensamhet
från allt
I ljuset från TV:n sms:ade
han sig själv
och Oldsberg
och Hellberg
skrattade åt eländet




Fri vers av bimbim
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 09:06



Bookmark and Share


  Josef Ahl
SNYGGT!!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

bimbim