Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återkom till något förändrat som var sig alldeles likt


Varsamt genom skrik


Det var någonting
i beröringen
en sinnets lukt
av mer än värme

Dina tankar lekte
med nattens
tysta viskningar

Lekte?

Osäkerheten
kom med ett uns tvivel
och skriken slog ut
den smekande tystnaden

Efter dagar
efter år
nåddes du åter av tanken

Det var någonting
i beröringen
en sinnets lukt
av mer än värme




Fri vers av bimbim
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-01-25 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim