Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör så ont

instängd sorg
som vill komma ut.
prioritet nr 1:
hålla huvudet ovanför vattenytan.
desperata, impulsiva, akuta
försök att andas.
snabba beslut, det bästa för stunden.
dämpar sorg i hjärta.
skär mig i mitt ben,
varför hjälper det så bra när man är klen?
tittar förödande på min smala kropp...
vad har jag gjort med mig själv.




Fri vers av ostron
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 10:31



Bookmark and Share


  Mygg
Ja, det gör så ont att läsa dessa rader. Naket och sårbart! Tack!!!
2008-01-25

  hurt and broken
Väldigt berörande..
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

ostron