Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

on my way

snälla säg mig var jag är.
snälla led mig ur det här.
jag vandrar blint på okänd mark.
det finns inga spår att följa.
bara jag mitt ute i någonstans.
det är som om jag vandrar i en trans.
det är min väg jag vandrar.
det är vägen till mig jag går.
jag vet ej vad som väntar,
bakom buskar och släntar.
jag ska inte backa.
jag ska inte springa.
jag ska inte blunda eller förtränga.
det jag gör och det jag ser
är det som formar mig till den jag e.




Fri vers av ostron
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-01-26 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ostron