Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamla oläka sår

Jag känner samma sak igen.
Fastän det var så länge sen.
Jag tror att det finns kvar.
Så när jag vaknar upp idag,
Ligger allting kvar och det är så kvavt.
Allting upprepar sig inom mig.
Och jag får se hela filmen ifrån början.
Särskilt utvalda klipp
Sammanställda till min alldeles egna
Särskilt utvalda klipp, bara för mig.
Men alla ser mig och jag skäms.
Salt på såren,
Sår på saltet.




Fri vers av ostron
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-31 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ostron