Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För berusad genom natten


Neon
enstaka färger
Dundrande motorväg
i huvudet
Uppblåst
likgiltighet
Snedgång på trottoaren
blickar av förvirring
Tomhet
Vilsenhet
av något du aldrig…
av något du aldrig blev
Som en suck
ett stön
inget sex
Bara trötthet
hunger
sårbarhet
öppna sår
att gräva i
strö salt i
En spark
en bruten
knakning
blåljus
mörker
svart




Fri vers av bimbim
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim