Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill möta dina läppar och känna att du älskar mig.

jag vill möta dina läppar och känna att du älskar mig, att du älskar mig precis för den jag är och att jag inte ska vara någon annan. jag vill vara mig själv när jag är med dig. jag vill kunna prata med dig om vad som helst. jag vill berätta för dig hur mycket du betyder för mig, att du är allt som jag någonsin vill ha. jag vill att människor ska sluta att ha något emot att det är du och jag. man kan inte stoppa sina känslor, jag vill få folk att sluta göra så att jag tvivlar på att jag älskar dig för att dom inte tycker att du är bra för mig. för när slutet kommer så lär jag ångra mig bara efter några dagar. du är underbar.




Övriga genrer av sofie brodén
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-01-25 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofie brodén