Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

du går där framför mig, du är lika vacker som alltid. jag önskar bara att du kunde vända dig om och vänta på mig, men det är något som bara skulle hända i mina drömmar. tjejen bakom mig går förbi, börjar springa och skrämmer dig bakifrån. jag känner hur hela jag fylls utav svartsjuka och ilska. varför kunde det inte vara jag som gick där brevid dig, varför existerar jag inte i din värld? det är dig som jag drömmer om varenda natt, det är du som är det vackraste som jag vet. varenda gång som jag ser dig så känns det i hjärtat, både kärlek och besvikelse. du har en blick som får mig att falla gång på gång. synd bara att du inte tycker om mig.




Fri vers av sofie brodén
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-27 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofie brodén