Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

står framför spegeln, ser hur sminket förstörs. tårarna rinner och jag ser hur mitt ansikte förgörs. frågar ut i luften, varför allt gick fel. det är ingen som svarar, ingen som ser. tittar mig i spegeln, ser fånig ut. funderar över mitt liv, önskar det tog slut. för dig kan jag inte visa, för jag vet att du inte förstår hur jag innerst inne i mitt hjärta mår. slår sönder min spegel. slår sönder mitt liv. mamma kommer snart, då blir det ett himla liv. tar upp en glasskärva trycker den emot min hals. trodde att det skulle göra ont, men de kändes inte alls.




Fri vers av sofie brodén
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-29 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofie brodén