Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
värk


Huvudverk



De sa
att jag byggt
allt

i min fantasi




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-25 16:51



Bookmark and Share


    Meli
Det är bara tanken som stoppar oss
2008-01-29

  Bjarne Nordbö
Utan fantasin finns inget.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris